tag:blogger.com,1999:blog-23279148849521104402024-02-08T02:35:34.000-08:00Marcello - News about the NoseHei!
Dette er bloggen til Marcello. Her står det masse veldig nyttig.Marcello Valerio Coburnhttp://www.blogger.com/profile/09873725352654416566noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-2327914884952110440.post-56722396560003235352008-10-07T08:01:00.000-07:002008-10-07T08:11:13.768-07:00Første Innlegg: Dårlig Kake.I dag vil jeg snakke om ett tema som berører meg dypt. Kake. Nå....En dårlig kake kan være så mangt....men hvis selve fundamentet er dårlig, kan den bare kastes i søpla. Det blir som råtne pilarer på ett hus.<br /><br />Det finnes en krydderkake: nemlig den på Agder. Den kunne vært bedre. For å si det sånn. Jaggu mæ væl, kunne den det! Så sannelig skulle den vært saftigere! Den er tørr. Og seig...melet har blitt bearbeidet såpass hardt at kaken har fått sjansen til å danne ett glutennettverk som har slått rot i fundamentet. Ahh. Men la oss se på glasuren: selve taksteinen. Den er ikke så værst. Kanskje litt rar...hvorfor så brun? Men lys? Kanskje bittelitt kakaopulver oppi? Ganske perfekt mengde smør...<br /><br />Det finnes mange kaker som har blitt bakt opp gjennom historien. Vel over 50.000 kaker har blitt bakt de siste 400 årene.Marcello Valerio Coburnhttp://www.blogger.com/profile/09873725352654416566noreply@blogger.com2